1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASPOLAT'TA KAZA!
HASPOLAT'TA KAZA!

HASPOLAT'TA KAZA!

BAKIN NEDEN KAZA YAPTI!

A+A-
 KKTC genelinde ulaşımı sağlayan yolların affedici olmaması kazaların artmasına neden oluyor. Sürücülerin en ufak bir ihmal ve hatası sonrasında kaza meydana gelirken, yollarda meydana gelen çukurlar da kazaların artmasına katkı sağlıyor.
Haspolat Sanayi yolu üzerinde meydana gelen kaza görenlerin yüreklerini ağzına getirdi. Agah Necat ve Kardeşi Ltd.’e ait LU 293 plakalı Pegaut kapalı van araba, Haspolat Sanayi Yolundan, Haspolat köyüne dönen Tali Yola dönmeye çalışan THU 163 plakalı arabayı geçmeye çalışınca trafik kazası meydana geldi.
kaza-32.jpg
THU 163 plakalı Yeşildal Ticaret Ltd.’e ait vidanjöre çarpmamak bankete düşmeye çalışan LU 293 plakalı vasıta yol kenarında bulunan derin çukura düşünce sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.
LU 293 plakalı vasıta elektrik direğini orta yerinden kırarken kaportasında da büyük hasar meydana geldi.
kaza-8.jpg
Çekiciye yüklenerek trafik kazasının meydana geldiği olay yerinden Oto King tamir atölyesine götürülen arabanın sürücüsü büyük bir şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.
Elektrik direğinin kırılması sonrasında bölgede kısa süreli elektrik kesintisi meydana gelirken Kıb-Tek çalışanlarının herhangi bir olaya meydan vermemek için kaza mahaline gelmesi dikkat çekti.
Polisin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
KıbrısSözcü
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.