1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASTANE ŞİFA, BÖLGESİ MİKROP SAÇIYOR!
HASTANE ŞİFA, BÖLGESİ MİKROP SAÇIYOR!

HASTANE ŞİFA, BÖLGESİ MİKROP SAÇIYOR!

Burası hastanenin yan kısmı...

A+A-

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi çevresindeki manzara oldukça üzücü. Hastane bölgesinde oturan vatandaşların ise bu durum, tükünmeyen çilesi haline gelmiş ve yetkililerin konuya el atması bekleniyor.

Duyarlı bir vatandaşın, Kıbrıs 7/24 Haber Sitemizle ''belki bir ümit'' diyerek paylaştığı görüntüler;

resimx.jpg

Fotoğraflara bir göz atıldığı zaman, tarihin bir döneminde yaşanılmış fakat şimdilerde unutulmuş, kendi haline bırakılmış, zamanla otların bürüdüğü ve çöplerin içinde bir yer olduğu hissi yaratıyor.

Manzaranın pek iç açıcı olmadığı açık bir şekilde sergileniyor. Üstelik burası sağlık bulmak için bir çok hastanın ve hasta ziyaretçilerinin uğradığı bir yer.. Taflan sokak, Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yan tarafı. Ne unutuldu, ne terkedildi burası başkentimizin parçası...

Fotoğrafları bizimle paylaşan vatandaşımızın sözlerine göre ise Devlet Hastanesi'nin kuyuları taşmıs ve 2 ayı aşan bir süredir etrafa yayılan kötü kokulardan ötürü sokağa bile çıkamadıkları belirtildi.

Cennet adamızın başkenti olan Lefkoşa'mızın ve KKTC'de gelişmiş bir hastane olan Devlet Hastanemizin bu manzara içerisinde bulunması halkımızın kanayan yarası haline gelmiş.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.