1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASTANE SUSUZ KALDI
HASTANE SUSUZ KALDI

HASTANE SUSUZ KALDI

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne su sağlayan şebekede boru patladı

A+A-

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, dün bir süre susuz kaldı. Suların akmaması nedeniyle hem hastane personeli hem de hastalar sıkıntılı dakikalar yaşadı.

Sıkıntı, hastaneye su veren şebekeye bağlı bir borunun patlaması nedeniyle yaşandı.   Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde dün meydana gelen su sorunu nedeniyle bir ameliyatın Girne’de yapıldığı iddia edildi.

Hastanede yatan birçok hastanın suların akmamasından dolayı mağdur olduğu ve evlerinden su getirmek zorunda kaldıkları öğrenildi. Yetkililer susuzluğun iki saat sürdüğünü açıklarken, hastanede yatan hastalar, yaklaşık 5 saat susuz kaldıklarını iddia etti.

Siber: Boru patladı, sıkıntı yaşandı
Açıklama yapan Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Rıfat Siber, hastaneye su temin eden borunun patlamasıyla yaklaşık iki saat hastaneye su verilemediğini söyledi.

Siber, borunun tamir edilmesinin ardından hastaneye suyun verilmeye başlandığını belirtti.
Rıfa Siber şöyle konuştu:
“İlk önce ameliyathanelere su verdik. Daha sonra ise diğer bölümler su aldı. Depo tamamen boşaldığı için dolması da gecikti. Su tankerleri ile de destek alarak deponun erken biz zamanda doldurulması ve suyun hastalarımıza verilmesini sağladık.”

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.