1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASTANEDE SKANDAL TUTUKLAMALAR!
HASTANEDE SKANDAL TUTUKLAMALAR!

HASTANEDE SKANDAL TUTUKLAMALAR!

Hastanede skandal tutuklamalar!

A+A-

 

Hastanede yönetim boşluğu yaşandığı ve buna paralel olarak belli bir kesimin istediğini yaptığı ve bunlardan kimsenin hesap sormadığı öne sürülüyor.

Muhasebede meydana gelen para açığı ve arkasından yandığı öne sürülen faturaların dost ve ahbap çavuş ilişkileri nedeniyle yeterince araştırılmadığına vurgu yapılıyor.

BAŞHEKİM BİRİLERİNİ KORUMAYA ÇALIŞTI DENİLDİ

Hastanede çalışan hemşire çevrelerinden güvenilir kaynaklar yaptıkları açıklamada, hastanede tam bir yönetim boşluğu yaşanıyor. Son günlerde muhasebede meydana gelen açık ve arkasında yandı diye bildirilen faturalar medyada günlerdir yayınlanıyor.

KKTC BUGÜN BU HABERİ KONUŞUYOR

Gazimağusa Hastanesi acil servisinde görevli kayıt memurunun muhasebe birimine teslim etmesi gereken 4 bin 400 TL tutarındaki tahsilatı aylarca ‘evinde beklettiği’ iddia ediliyordu.

Hastanede yönetim boşluğu yaşandığı ve buna paralel olarak belli bir kesimin istediğini yaptığı ve bunlardan kimsenin hesap sormadığı öne sürülüyordu. Bunun üzerine hastanede soruşturma açılmış ve bazı bulgulara rastlanmıştı.

Hastane'de patlak veren olayın ardından olayla ilgisi olduğu tespit edilen Ergün Yahat ve Murat Yalın polis tarafından tutuklandı. Olayla ilgilisi bulunan yeni tutuklamaların olması bekleniyor.

Tutuklanan Yahat ve Yalın'ın bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.