1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!
HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

Arkadaşıyla birlikte Boğaz bölgesinde deniz kenarında otururken...

A+A-

Arkadaşıyla birlikte İskele’nin Boğaz bölgesinde deniz kenarında oturan 26 yaşındaki Gülşen Özer, park halindeki aracının birden bire alevlenerek yanmaya başlaması karşısında hayatının şokunu yaşadı.  Bölgeden yardıma koşanların ve olay yerine çağrılan itfaiyenin çabaları Gülşen Özer’e ait KB 801 plakalı aracın küle dönmesini engelleyemedi.

Arabanın yandığını yoldan geçenler söyledi

Elde edilen bilgilere göre olay, dün saat 21.30 sıralarında, 26 yaşındaki Gülşen Özer, arkadaşının aracında otururken, KB 801 plakalı arabası birden bire alev alması sonucu gerçekleşti. Yoldan geçen vatandaşların uyarısıyla aracının yandığını öğrenen Gülşen Özer ve arkadaşı ne olduğunu anlayamadı. Büyük bir panikle alev alev yanan arabayı söndürmek için çaba harcayan Gülşen Özer ve arkadaşı, çareyi bölgedeki bir petrol istasyonundan ve itfaiyeden yardım istemekte buldu.

Araç kullanılamaz hale geldi

Petrol istasyonundan alınan yangın söndürücülerle yapılan ve bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahaleleri Gülşen Özer’e ait KB 801 plakalı aracın tamamen yanmasını önleyemedi.

Polis ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.   

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.