1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘HEDEF BİZDİK’
‘HEDEF BİZDİK’

‘HEDEF BİZDİK’

Kim tarafından ve neden hedef alındığını bilmediğini kaydedilirken;

A+A-

Lefkoşa - Yenikent bölgesinde faaliyet gösteren Asya Su’nun otoparkındaki araçların kundaklanması ile ilgili soruşturmada henüz bir gelişme yok… Asya Su Direktörü Turan Yıldırım ise ‘hedef bizdik’ dedi…

Lefkoşa- Yenikent bölgesinde faaliyet gösteren Asya Su isimli işyerinin oto parkında, iki adet su tankerinin yanıcı madde dökülerek kundaklaması olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İşyeri sahibi Turan Yıldırım’ın verdiği bilgiye göre, yaşanan olay ile ilgili henüz yeni bir gelişmenin yaşanmadığı öğrenildi.

Yıldırım, böyle bir olayın yaşanması adına hiçbir sebep olmadığını ve şüphelenebileceği hiç kimsenin bulunmadığını dile getirirken, 12 yıldır sektörde çalıştığı ve kim tarafından ve neden hedef alındığını bilmediğini kaydetti.

Hedef benim araçlarımdı
Kundaklamanın hedefinde kendi araçları olduğunu kaydeden Yıldırım, Özlem Süt isimli şirkete ait tankerin, tesadüfen orada bulunduğunu kaydetti. Özlem Süt tankerinin aynısı bir tankerini kendi şirketlerinde de olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Özlem Süt tankeri park edebilsin diye, kendi tankerimi başka bir noktaya pak etmiştim. Kundaklayan kişi bunu da benim tankerim zannetti sanırım” şeklinde konuştu.

Önce tahlil konusu, şimdi de kundaklama
12 yıllık iş hayatında, hiç başına böyle bir olayın gelmediğini dile getiren Yıldırım, son bir ay içerisinde yaşadıklarını “tuhaf” olarak nitelendirdi. Yaklaşık iki hafta önce, sularının kirli olduğu gerekçesi ile sorun yaşadığını ifade eden Yıldırım, iki gün sonra yapılan ikinci tahlillerde suların, temiz çıktığını ve üzerine de bu kundaklanma olayının yaşandığını vurguladı.

Birçok üretici destek olmak için aradı
Olayın yaşanmasından sonra birçok su üreticisinin, kendisini aradığını belirten Yıldırım, herkesin destek olmak istediğini kaydetti. Firmaların, destek amaçlı tankerlerinin kullanımını teklif ettiklerini kaydeden Yıldırım, sektörde sevilen bir kişi olduğunu ve bu nedenle mutlu olduğunu belirtti.

Olay nasıl olmuştu
26 Nisan saat 03:45 gibi meydana gelen olayda Asya Su isimli işletmenin park yerinde park halinde bulunan Turan Yıldırım’a ait GT 214 plakalı ve Özlem Süt isimli işletmeye ait KS 991 plakalı 2 adet su tankeri meçhul şahıs veya şahsılar tarafından benzin dökülerek kasti hasara uğratılmıştı.

Bölgede büyük bir patlamanın meydana gelmesiyle fark edilen araçlar, itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşı sonucunda söndürülmüştü. Polisin elde ettiği kamera kayıtlarında kapüşonlu bir şahsın iki kez yanıcı madde dökerek, araçları ateşe verdiğinin görüldüğü öğrenilmişti. Çıkan yangından araçlar tamamen yanarken, 40 bin sterlin civarında maddi hasar meydana gelmişti.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.