1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HEKİMLER TEKNOLOJİYE İYİ YÖN VEREBİLMELİ”
“HEKİMLER TEKNOLOJİYE İYİ YÖN VEREBİLMELİ”

“HEKİMLER TEKNOLOJİYE İYİ YÖN VEREBİLMELİ”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun de yer aldığı bir törenle İstanbul’da açıldı;

A+A-

GÜLLE: “HEKİMLER TEKNOLOJİYE İYİ YÖN VEREBİLMELİ”

Avrasya’nın en kapsamlı medikal fuarı 21. Uluslararası EkspoMED ve 17. Uluslararası LaptekMED fuarı dün, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun de yer aldığı bir törenle İstanbul’da açıldı.

Sağlık Bakanlığı Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, açılış töreninde, İtalya Cumhuriyeti İstanbul Büyükelçisi Gianpaolo Scarante, Irak-Kürdistan Bölgesel Hükümeti Sağlık Bakan Vekili Dr. Saman Hussein Muhammed ve sektör derneklerinin yöneticileri de yer aldı.

BAKAN GÜLLE AÇILIŞTA KONUŞMA YAPTI

Fuarın açılışında konuşma yapan Sağlık Bakanı Gülle, kaliteli ve yüksek teknolojiye hâkim olabilen hekimliğin önemine değindi.

“Kaliteli hekim faktörü çok önemlidir. Hekimler teknolojiye iyi yön verebilmelidir” diyen Bakan Gülle, fuarın tanı, tedavi, donanım ve rehabilitasyon hizmetlerine büyük katkı koyacağını söyledi.

TÜYAP çatısı altında organize edilen ve 6 Nisan Pazar günü sona erecek olan fuarda, bin 300’ün üzerinde firma ve firma temsilciliği, 70 ülkeden  30 binin üzerinde profesyonel bir araya geliyor.

İstanbul’dan 5 Nisan Cumartesi akşamı ülkeye dönecek olan Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, İstanbul’da bulunduğu süre içinde bir dizi temas da gerçekleştirecek.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.