1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEM REZALET HEM VAHŞET
HEM REZALET HEM VAHŞET

HEM REZALET HEM VAHŞET

Hem rezalet hem vahşet

A+A-

Giderek büyüyen, çevre ve sağlık felaketine dönüşen Güngör Çöplüğü, bölgede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu. Gömülmesi gereken hayvan leşleri açıkta… Ve etrafa hastalık saçıyor. 

Güngör Çöplüğü’ne giden yol üzerinde, yolun sol kısmında bulunan çamlık alan içerisine hayvan üreticileri tarafından atılan büyük baş hayvan leşleri hastalık saçıyor.
 
Güngör çöplüğüne giden yolun sol kısmında bulunan çamlık arazi içerisine hayvan üreticileri tarafından atılan hayvan leşleri yolu kullanmakta olan vatandaşlara “bu kadarı da olmaz” dedirtti…

Çöplükte kanserojen olan atermit atıklarından tutun da büyükbaş hayvan leşlerine kadar her şey bulunuyor. Resmen bir çevre katliamı olarak görülen hayvan leşleri, hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Bölgede dayanılmaz derecede pis bir koku hâkim. 

Onlarca hayvanın alana atılmasının yanı sıra burada çok eski olduğu tahmin edilen sayısız hayvan kemikleri de bulunuyor. 

Kaymakamlığın dün söz konusu yere giderek incelemede bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı da konu ile ilgili olarak bugün  açıklama yapacağını ifade etti.  
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.