1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEM UCUZ HEM KALİTELİ
HEM UCUZ HEM KALİTELİ

HEM UCUZ HEM KALİTELİ

Gazimağusa Ayakkabıcılar Birliği’nin düzenlediği “4. İndirim Şöleni”ne ilgi yoğundu

A+A-

Gazimağusa Ayakkabıcılar Birliği’nin 4’üncüsünü düzenlediği “Ayakkabı İndirim Şöleni”ne halkın ilgisi yoğun oldu.

Şölen boyunca yaptıkları satışlardan dolayı memnun olduklarını ifade eden ayakkabıcılar, müşterilerini oldukça kaliteli olan ayakkabıları ile daha ucuza buluşturabilmekten dolayı da mutlu olduklarını dile getirdi.

Şölen nedeniyle yüzde 50’ye varan indirimlerle halkın huzuruna çıktıklarını belirten ayakkabıcılar sezon nedeniyle de müşterilere yeni ve bol çeşitli ürünler sunduklarını açıkladı.

Ayakkabıcılar şölene katkı koyan Gazimağusa Belediyesi’ne de teşekkür etti.

Ayakkabıcılar ne dedi

Mehmet Özsakin (Menteş Özsakin Ayakkabı):
“Ürünlere müşterilerin ilgisi oldukça iyiydi. Beklenenin çok üzerinde rağbet oldu. Ayakkabıların fiyatları çok uygundu. Her bütçeye göre indirimler yaptım. Ayakkabıcılar olarak tek sektörde yaptığımız indirimler daha etkili oldu.”

Gizem Kemaneciler (Bertollini):
“Satışlarımız gayet iyi durumdadır. Genellikle de öğleden sonraları daha yoğun oluyoruz. Şenliğimiz vatandaşın ilgisini çekti. Yüzde 50’ye varan indirimlerimiz de mevcuttur. Müşterilerimiz de yapılan indirimden memnun kaldılar. Bütçesi dar olanlar da gelip alışveriş yapabildi.”

Enver Çakartaş (Bale):
“Satışlarım çok iyi gidiyor. Müşterilerimizin ilgisi çok yoğun oldu. Yapılan indirimler tam sezona da denk geldiği için müşteriler hem uygun fiyata, hem kaliteli hem de çeşitli ürünle buluşuyorlar. Organizasyon diğer ayakkabıcılarla birlikte yapıldığı için etkisi de bir o kadar arttı.”

Halil Tülük (Halil Hamza Ayakkabı):
“Şenlik gayet verimli geçmektedir. Organizasyon sayesinde müşteriler hem ucuz hem de kaliteli ayakkabı alabiliyorlar. Yüzde 50’ye varan indirimlerimiz müşterilerimizi mutlu etti. Bize bu organizasyonda destek veren Gazimağusa Belediyesi’ne teşekkür ederim.”

(KIBRIS)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.