1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEPSİYLE TEK TEK İLGİLENDİ
HEPSİYLE TEK TEK İLGİLENDİ

HEPSİYLE TEK TEK İLGİLENDİ

Hepsiyle tek tek ilgilendi

A+A-

Güzelyurt Belediyesi, kent genelindeki 700 yaşlıya, önce Gazimağusa Laguna Bölgesi’ni gezdirdi,   daha sonra ise Kaya Artemis Otel’de öğle yemeği verdi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar konuşmasında, belediye sınırları içerisinde hayatını sürdüren yaşlılara yönelik başlattıkları uygulamalar hakkında bilgi verdi. Belediyenin imkanı dahilinde yaşlıların hayatını kolaylaştıracak birçok uygulamaya imza attıklarını belirten Özçınar, son olarak yaşlılara el ve ayak tırnaklarının bakımı için bir ekip oluşturduklarını anlattı.

 

Grup Çağrı söyledi yaşlılar eğlendi

Özçınar, randevu sistemiyle yaşlıların evinden alınarak el ve tırnak bakımlarının yapılacağını ve tekrar evlerine götürüleceğini ifade etti. Konuşmasında, yaşlılardan dualarını kendisinden esirgememelerini isteyen Özçınar,  yemeğe katılanlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Farklı bir gün yaşamanın mutluluğunu tadan yaşlılar, Grup Çağrı’nın sunduğu müzik eşliğinde yemeklerini yedi. Bunun yanı sıra yapılan çekilişlerle yaşlılara çeşitli hediyeler verildi. Güzelyurt Belediyesi’nin sağlamış olduğu imkanlarla yaşlılar hem gezip hem de eğlenerek güzel bir gün geçirdi.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.