1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HER YERDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI!
HER YERDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI!

HER YERDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI!

Bir apartman dairesinde yapılan aramada yüklü miktarda uyuşturucu madde ve hap ele geçirildi.

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerinin Gazimağusa’da Gülümser Sokak’taki bir apartman dairesine düzenledikleri operasyonda yaklaşık 1 kilo hintkeneviri ve 2 adet ecstacy olduğuna inanılan hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Eylem Yılkan, Kadir Kıçık ve Mehmet Bayramlar isimli üç kişi tutuklandı.

Zanlılar dün öğleden sonra Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Ayşen Toroslu’nun huzuruna çıkarılarak aleyhlerine soruşturma amaçlı olarak 2 gün tutukluluk emri alındı. Savcı Ahmet Özlemler’in tanığı olarak mahkemede şahadet veren polis memuru Mustafa Kavaz, 2 Temmuz 2013 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne gelen bir bilgi üzerine Gülümser Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın üst katındaki daireye operasyon yaptıklarını söyledi.

Polis memuru daire içerisinde bulunan zanlıların kapıyı açmamaları üzerine makul güç kullanarak içeriye girdikleri sırada zanlıların evin balkonuna doğru kaçmaya çalıştıklarını gördüklerini kaydetti.

Zanlı 1 Eylem Yılkan ve zanlı 3 Mehmet Bayramlar’ın tasarruflarındaki poşetleri iki farklı apartmanın çatı katına attıklarını gördüklerini belirten Kavaz, bu iki poşetten 30’ar gramdan yaklaşık 60 gram uyuşturucu olduğuna inanılan madde çıktığını bildirdi.

Tanık polis, bu apartmanlara atılan poşetlerle birlikte bir adet öğütücü ve 2 adet uyuşturucu olduğuna inanılan hap bulunduğunu söyledi.

Mustafa Kavaz ev içerisinde yapılan arama sonucu yaklaşık 850 gram uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdiklerini belirtirken, yine ev içerisinden içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 9 adet sarma sigara da tespit ettiklerini dile getirdi.

Kavaz, zanlı 2 Kadir Kıçık’a ait araç içerisinde yapılan arama sonucunda ise aracın bagaj kısmında 5 adet uyuşturucu yapımında kullanılan içerisinde sıvı olan şişe bulduklarını açıkladı.

Kavaz, zanlıların serbest kalmaları halinde alınacak ifade ve emarelere etkide bulanabileceklerini söyledi ve mahkemeden zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Savcı Ahmet Özlemler talep edilen süreyi 2’şer gün ile sınırlandırırken zanlıların avukatı Batur Sağlamer 2’şer günlük tutukluluk talebine itirazda bulunmadı.

Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların ikişer gün tutuklu kalmalarını emretti.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.