1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HİÇ BİR BELEDİYE ÇALIŞANININ İŞİNE SON VERİLMEYECEK
HİÇ BİR BELEDİYE ÇALIŞANININ İŞİNE SON VERİLMEYECEK

HİÇ BİR BELEDİYE ÇALIŞANININ İŞİNE SON VERİLMEYECEK

Tam bir uyum içerisinde çalışacaklarını ve

A+A-

 

ARTER: "HİÇ BİR BELEDİYE ÇALIŞANININ İŞİNE SON VERİLMEYECEK, UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, seçim sonrasında belediyenin tüm çalışanlarıyla yeni projeleri hayat geçirmek için tam bir uyum içerisinde çalışacaklarını ve belediyeden işçi çıkarma gibi bir durumun söz konusu olmayacağını belirtti.

Arter, seçim çalışmaları çerçevesinde Gazimağusa’da bir kafede gençlerle biraraya geldi, projelerini anlattı ve gençlerin önerilerini dinledi.

Kendileriyle başlayacak yeni dönemde belediyenin şehirde faaliyet gösteren tüm kulüplerin gelişimine eşit oranda maddi ve manevi katkı yapılmasını sağlayacağını belirten Arter, özellikle futbol, basketbol, voleybol, tenis ve bir deniz şehri olan Gazimağusa'da su sporlarının özendirilerek destekleneceğini söyledi.

Görevi devraldıktan sonra belediye bünyesinde kurulacak “Mağusa Gelişim Akademisi" ile kişisel gelişim, hobi ve meslek edindirme kurslarının açılacağını ifade eden İsmail Arter, bu kurslarda kültürel zenginliğin devamını sağlayacak konuların yanı sıra, kişisel gelişimi destekleyecek konularda eğitimler verileceğini belirtti.

Arter, bu kapsamda, yabancı dil, müzik, spor, tiyatro, satranç, elişi, ilk yardım, trafik, ekoloji, tarih,organik tarım, fotoğrafçılık gibi kurslar düzenleneceğini vurgularken, tüm halkın bu kurslardan ücretsiz bir şekilde faydalanacağını ifade etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.