1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HIRSIZLIK ALARMI YANGINI ORTAYA ÇIKARDI!
HIRSIZLIK ALARMI YANGINI ORTAYA ÇIKARDI!

HIRSIZLIK ALARMI YANGINI ORTAYA ÇIKARDI!

Uzatma kablolarına dikkat!

A+A-

PVC kaplı bir ofisten, sabah saat 01.30’da özel güvenlik şirketine gelen hırsızlık alarmı, yangını ortaya çıkardı. İtfaiyeye zamanında yapılan ihbar, alevlerin ofisi tamamen sarmasını önledi.

Mehmet KARA

Küçük Kaymaklı'da bulunan PVC kaplı bir ofiste, dün sabahın erken saatlerinde, uzatma kablosunun ısınması nedeniyle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerine zamanında gelen ihbar, alevlerin ofisi sarmasını engelledi. Alevlerin ofiste bulunan tinerlere sıçramaması ise büyük şans olarak nitelendirildi. Ofiste bulunan bazı eşyalar yangın sırasında zarar gördü.

Uzatma kablolarına dikkat!

Edinilen bilgilere göre yangın, dün sabah saat 01.30 sıralarında Yılsay Arısal'a ait ofiste, uzatma kablosunun ısınması nedeniyle çıktı. Isıdan dolayı ofisin camları patladı.

İddiaya göre, ofiste alarm sistemi olduğu için camların patlamasından dolayı özel güvenlik şirketine hırsızlık alarmı gitti. Özel güvenlik de durumu ofis sahibine bildirdi. Hırsızlık olduğunu düşünerek ofisinin kapısını açan bina sahibi, alevlerle karşılaşınca durumu “199 itfaiyeye” bildirdi.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekipleri, alevleri kontrol altına aldı. Alevlerin ofiste bulunan tinerlere sıçramaması için müdahalede bulunan itfaiyeciler, yangının büyümesine de engel oldu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.