1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HIZLI VE DİKKATSİZ SÜRÜŞ İKİ GENCİN HAYATINA MAL OLDU
HIZLI VE DİKKATSİZ SÜRÜŞ İKİ GENCİN HAYATINA MAL OLDU

HIZLI VE DİKKATSİZ SÜRÜŞ İKİ GENCİN HAYATINA MAL OLDU

Hızlı ve dikkatsiz sürüş iki gencin hayatına mal oldu

A+A-
Haluk DOĞANDOR

Girne’de dün sabaha karşı meydana gelen motosiklet kazasında 29 yaşındaki sürücü Çağıl Zorlukasap ile motosiklette yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Aziza Seyliyeva, hayatını kaybetti. 

Kask emniyeti yoktu
Kaza, dün sabaha karşı 04:00 sıralarında Girne Ecevit Caddesi’nden Lefkoşa istikametine doğru giderken meydana geldi. Çağıl Zorlukasap’ın kullandığı 530 cc gücündeki plakasız motosiklet aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkınca yolun solundaki demir bariyerlere çarptı. Kaza sonucu Çağıl Zorlukasap ve motosiklette yolcu olarak bulunan Aziza Seyliyeva olay yerinde hayatını kaybetti.  Kazada ölen gençlerin kasksız olduğu öğrenildi.

Daha bir kaç dakika önce tanışmıştı
Kaza öncesi Ecevit Caddesi üzerinde bir markete alışveriş için giren Çağıl Zorlukasap’ın, Aziza Seyliyeva’yı burada tanıdığı, motosikletle gezdirmek için arkasına aldığı öğrenildi. Aziza Seyliyeva birkaç dakika önce tanıştığı Çağıl Zorlukasap ile birlikte aşırı hız ve dikkatsizliğin kurbanı oldu. Kazayı duyan Aziza Seyliyeva’nın annesinin çığlıkları Girne Polis Müdürlüğü’nü inletti.

Yaptığı 201 km hızı Facebook’da paylaşmıştı 
29 yaşındaki Çağıl Zorlukasap’ın av ve motosiklet tutkunu olduğu biliniyordu. Çağıl Zorlukasap bir süre önce aynı motosikletle 201 km yaptığı ve kilometre göstergesini çekerek Facebook’da paylaştığı tespit edildi. 
 
Murat Göğebakan Çağıl’ın düğününde şarkı söylemişti
Sabah erken saatlerinde yaşanan kaza Ozanköy’e adeta ateş gibi düştü. Çağıl Zorlukasap’ın ailesi, kazayı duyar duymaz Lefkoşa Hastanesi’ne koştu ama her şey için çok geçti. Çağıl Özkasap 11 Ağustos 2012 tarihinde yapılan muhteşem bir düğün töreniyle hayatını Diley Zorlukasap’la birleştirmişti. Düğün törenine bir süre önce hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan da katılmış ve mutlu çiftleri için şarkı söylemişti. Murat Göğebakan’ın hayatını kaybetmesinden sonra Çağıl Zorlukasap, Murat Göğebakan için Facebook’ta şu sözleri paylaşmıştı:
“Gerçekleşen düğün törenimize katılarak şarkılar seslendirdi. Benim için yeğenim diyen sanatçı her zaman yüreklerimizde yaşayacak. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. “
Çağıl Zorlukasap genç yaşta kaybettiği hayatında geride gözü yaşlı bir eş, 6 aylık bir evlat, ailesi ve sevenlerini bıraktı.
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.