1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HUSUMETİ YÜZÜNDEN BURNUNU KIRDI!
HUSUMETİ YÜZÜNDEN BURNUNU KIRDI!

HUSUMETİ YÜZÜNDEN BURNUNU KIRDI!

Yunus Altun’un yüzüne yumruk vurarak burnunun kırılmasına neden olan Mahmut Özmen dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

A+A-

Aralarındaki husumet nedeniyle çıkan tartışmada Yunus Altun’un yüzüne yumruk vurarak burnunun kırılmasına neden olan Mahmut Özmen dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da dün sabah saatlerinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalantoğlu Devlet Hastanesi’nin park yerinde bir araya gelen Mahmut Özmen ve Yunus Altun isimli kişiler aralarında daha önceden olan husumet nedeniyle kavga ettiler. Çıkan kavgada Yusuf Altun’un yüzüne yumruk vurarak burnunun kırılmasına neden olan Mahmut Özmen, olayın ardından polis tarafından gözaltına alınarak “Vahim zarar” suçlamasıyla yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Sönmez, zanlı Yunus Altun’un 11 Eylül 2013 tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen “Vahim zarar” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Poliklinik bölümünün park yerinde aralarında daha önceden husumet bulunan Yunusu Altun ile tartıştıklarını aktaran Sönmez, zanlının müşteki Yunus Altun’un yüzüne yumruk vurması sonucunda burnunu kırıldığını kaydetti.

Olayla ilgili başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına değinen polis memuru Hasan Sönmez, zanlının KKTC vatandaşı olduğuna dikkat çekerek davalarında hazır bulunabilmesi için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çekerek, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi için yurt dışına çıkışının yasaklanması, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 30 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartıyla tutuksuz yargılanmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.