1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İÇLERİNDE 19 YAŞINDA BİR DE KADIN VARDI...
İÇLERİNDE 19 YAŞINDA BİR DE KADIN VARDI...

İÇLERİNDE 19 YAŞINDA BİR DE KADIN VARDI...

Sağa sola yalpalayarak ilerleyen araç içerisinde 4 kişi...

A+A-

Uyuşturucudan 4 kişi tutuklandı

Girne’de tehlikeli sürüş yaptığı gerekçesiyle polis tarafından durdurulan araçta uyuşturucu bulundu

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis ekibi, önceki akşam sağa sola yalpalayarak tehlikeli sürüş yapan bir aracı durdurdu. Araç içerisinde yapılan aramada içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan elle sarılmış sigara, elle sarılmış ucu yanık sigara ve aracın yan tarafında da yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Araç içerisinde suçüstü tespit edilen zanlı E.B.G. (K-19) ile Türkmenistan uyruklu İlham Recepov ve Timur Durayev isimli zanlılar polis tarafından gözaltına alındı.

Yapılan ileri soruşturmada ise zanlıların uyuşturucu maddeyi temin ettiğini iddia ettiği Ersan Tarım tespit edildi. Ersan Tarım’ın tasarrufunda, biri açık dört adet üzerinde “Bonzai” yazan sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan paket ele geçirildi.

Meseleyle ilgili gözaltına alınan 4 zanlı dün Girne’deki nöbetçi mahkemeye çıkarıldı ve haklarında 3 gün tutukluluk emri alındı. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Sevinç, zanlılar hakkında başlatılan polis soruşturmasının yeni başladığına işaret ederek, meseleyle ilgili aranan emare ve alınması gereken ifadeler olduğuna dikkat çekti.

Sevinç, ele geçirilen uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin Devlet Kimya Laboratuarı’na gönderileceğine ve maddeler üzerinde parmak izi yapılacağına vurgu yaptı. Sevinç, polis soruşturmasının salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.

Tutukluluk süresine itiraz edilmemesinin ardından Kıdemli Yargıç Nüvit Gazi, talep edilen tutukluluk süresine emir verdi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.