1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İÇMİYOR, SATIYOR!
İÇMİYOR, SATIYOR!

İÇMİYOR, SATIYOR!

İçmiyor, satıyor!

A+A-

İbrahim Özyüksel (Koçero), başlatılan soruşturmanın tamamlanmaması üzerine dün ek tutukluluk talebiyle yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Haberal Kıbrıslı - Evrim Kamalı

Lefkoşa’da 23 Nisan’da tasarrufundaki uyuşturucu maddelerle yakalanan ve Cuma günü çıkarıldığı mahkemede aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alınan zanlı İbrahim Özyüksel (Koçero), başlatılan soruşturmanın tamamlanmaması üzerine dün ek tutukluluk talebiyle yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

“Sattığına dair ihbar aldık”

Mahkemede şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Çavuşu Metin Düzener olayla ilgili bulguları aktardı. Düzener, Lefkoşa’da 23 Nisan saat 19.00 raddelerinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi park yerinde “Koçero” lakaplı zanlının uyuşturucu sattığına dair ihbar aldıklarını söyledi.

Polis olay yerine giden polis ekibinin, tasarrufunda 25 adet uyuşturucu madde içerikli hap ve içerisinde eroin olduğuna inanılan 1 adet elle sarılmış sigara ile tespit ettiğini söyledi. Zanlının konu uyuşturucu hapları Nisan ayı içerisinde 50 adet ve eroini ise yarım gram olarak aldığı yönünde beyanda bulunduğunu belirten Ramiz, meseleyle ilgili başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 1 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.