1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İHBAR YAKALATTI
İHBAR YAKALATTI

İHBAR YAKALATTI

10 milyar dolarlık kişisel servetiyle ün yapan Rus milyarder neden Kıbrıs'a kaçtı;

A+A-

Dünyanın en zenginlerinden biri olan ve yaklaşık 10 milyar dolarlık kişisel servetiyle ün yapan ‘Gübre Kralı’ Dimitri Ribolovlev’in ayrı yaşadığı eşi Elena Ribolovlev, özel uçak ile geldiği Kıbrıs’ta tutuklandı. Elena, üvey kızı Katerina’ya ait 25 milyon Euro değerindeki elması çalmakla suçlanıyor.

Elena Ribolovlev’in, önceki gün özel bir uçakla geldiği Larnaka Havalimanı’nda tutuklanarak Limasol tutukevine götürüldüğü bildirildi.

Elena Ribolevlev’in, Andreas Neokelus ve Sia avukatlık bürosunun temsil ettiği “Boston Trustees’in (trust fund) şikayeti üzerine tutuklandığını haber verildi.

Habere göre, Ribolovlev, Yunan Aristotelis Onasis’in dillere destan adası Skorpios’u 100 milyon Euro’ya satın alarak 24 yaşındaki kızı Katerina’ya doğum günü hediyesi olarak verdi.

Rum Bankası’nın da hissedarı

Gübre Kralı olarak ün yapan Dimitri Ribolovlev’in, ‘Bank Of Cyprus’un da hissedarı olduğu bildirildi. Ancak hisselerinin tutarı hakkında herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

Eşinden boşanmak için 1.2 milyar dolar istediği belirtilen Elena Ribolovlev’in, güneyde ne tür bir uygulamaya tabi tutulacağı merak konusu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.