1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ ARAÇ YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI
İKİ ARAÇ YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI

İKİ ARAÇ YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI

Üç kişi yaralandı

A+A-

Çamlıbel-Güzelyurt anayolunda iki otomobil yüz yüze çarpıştı

Çamlıbel-Güzelyurt anayolunda önceki gece seyir halinde olan kiralık bir otomobil, aynı yönde seyreden plakası meçhul bir aracın sağından geçmek isterken virajı alamadı ve karşı yönden gelen başka bir araçla yüz yüze çarpıştı. Kazada yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgilere göre kaza, önceki gece saat 23.30 sıralarında Çamlıbel-Güzelyurt anayolunun 1 ve 2. kilometreleri arasında meydana geldi. Çamlıbel istikametine doğru seyreden Michael Mwannebbike Ozor (25) yönetimindeki ZMV 431 plakalı kiralık otomobil, aynı yönde seyreden plakası meçhul bir aracın sağından geçmek isterken sağa meyilli yolda virajı alamayarak kontrolden çıktı. Otomobil, o esnada karşı yönden gelen Ozan Sadrazam (39) yönetimindeki FH 003 plakalı otomobil ile yüz yüze çarpıştı.
Kazada araç sürücüleri Michael Mwannebbike Ozor, Ozan Sadrazam ve FH 003 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan İsmail Konut (42) yaralanarak, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılardan Mwannebbike Ozor Cerrahi Servis’te müşahede altına alınırken, diğer yaralılar hastanede yapılan tedavilerine müteakip taburcu edildi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.