1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİ KADIN, İKİ AYDA!
İKİ KADIN, İKİ AYDA!

İKİ KADIN, İKİ AYDA!

Başkent Lefkoşa'da iki kadın;

A+A-

Başkent Lefkoşa’da, çalıştıkları marketin kasa fişlerini iptal ederek zimmetlerine yaklaşık 15 bin TL geçiren iki uyanık kasiyer yakayı ele verdi.

Okmar Süpermarket isimli işyerinde kasiyer olarak çalışan iki kadın gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı. Lefkoşa’da duruşmaya çıkarılan zanlılar hakkında 3 gün gün tutuklama emri alındı.

Her iki zanlının hırsızlık suçunu 2014 yılı Ocak-Mart ayları arasında işlediği açıklandı. Zanlıların hırsızlığı ise kasadan geçirilen malzemelere karşılık aldıkları satış fişlerini kasadan iptal ederek gerçekleştirdikleri belirtildi. Mahkemede aktarılan bilgilere göre Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Okmar Süpermarket” isimli işyerinde kasiyer olarak çalışan zanlılardan B. S.(K-24) 6 bin 978 TL, zanlı Z. H.(K-34 ) ise 8 bin 135 TL çaldı.

3 gün tutuklu kalacaklar

Her iki zanlının hırsızlık suçunu 2014 yılı Ocak-Mart ayları arasında işlediği açıklandı. Zanlıların hırsızlığı ise kasadan geçirilen malzemelere karşılık aldıkları satış fişlerini kasadan iptal ederek gerçekleştirdikleri belirtildi.

Zanlılar hakkında üç gün tutuklama talep eden polis, suçla ilgili araştırmalarının sürdüğünü, incelenecek evraklar olduğunu, çalınan miktarın artabileceğini ve işyerinden ifadeler temin edeceklerini açıkladı.

Mahkeme haklarında hırsızlık suçundan dolayı soruşturma başlatılan iki zanlının da üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.