1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'İkinci Şeyma vakası' dedirtecek açıklama
'İkinci Şeyma vakası' dedirtecek açıklama

'İkinci Şeyma vakası' dedirtecek açıklama

'İkinci Şeyma vakası' dedirtecek açıklama

A+A-

Burcu Esmersoy corona virüsünün ciddiyetini sonradan farketmiş
Burcu Esmersoy, ünlü bir moda dergisine verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı. İlk başlarda corona virüsünün ciddiyetini anlamadığını belirten Esmersoy "Fütursuzca Miami’ye, Superbowl finaline gittim. Hiç tanımadığım İspanyol bir aileyle sarmaş dolaş şampiyonluk kutladığıma göre, olayı pek anlayamamıştım sanırım" dedi... Esmersoy'un bu açıklaması akıllara Şeyma Subaşı'nın "İki hafta öncesine kadar bunun ne kadar ciddi olduğunu fark etmeyen bendim biliyorum" açıklamasını getirdi.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Marie Claire dergisinin yeni sayısına kapak oldu. Dergi için kendi evinde online çekim yapan Esmersoy, pandemi ilan edilmeden önce koronavirüs salgınının ciddiyetini anlamadığını itiraf etti: “En başlarda olayın ciddiyetini çok iyi anlayamayan gruptanım. Yani daha pandemi ilan edilmeden hemen önce seyahatlerime devam ediyordum. En son fütursuzca Miami'ye, Superbowl finaline gittim. Hiç tanımadığım İspanyol bir aileyle sarmaş dolaş şampiyonluk kutladığıma göre, olayı pek anlayamamıştım sanırım.”

1-20200506135536.jpg

“Sonra bir şok dalgası vurdu bana” diyen ünlü sunucu olayın ciddiyetini farkettiğinde yaşadıklarını da anlattı: “İtalya'dan acayip rakamlar gelmeye başladı. Orada yaşayan arkadaşlarımla konuştuğumda bana; “Biz dört haftadır karantinadayız” dediklerindeki şaşkınlığımla birlikte, kendime kızma dönemine de giriş yaptım böylece. Kendi karantina dönemimi başlattım. Şu anda 48'inci gündeyim. Pollyanna tavrımla, mayıs başında işe başlarız sanıyordum. Ancak bu dünyada tek başımıza yaşamıyoruz tabii, onu hesaba katmamışım. Zaten matematiğim de hep kötüydü.” Esmersoy pandemi ile ilgili kızgınlığını da şu sözlerle dile getirdi: “Yarasa çorbasının kendisine kızgınım. Yani içen, satan, yapan değil. Olayın kendisine garip bir kızgınlık…”

2-20200506135603.jpg

Burcu Esmersoy, 1 Haziran’a uçağa binip seyahate çıkabileceğini de sözlerine ekledi: “Şu anda aklıselim bir insan ve o tatlı pozitif teyze hâlimle 1 Haziran civarı uçağa binerim gibi hissediyorum ama o uçak nereye gider, onu bilmiyorum. Anlayacağın çalışmayı ve seyahat etmeyi çok özledim. En çok da arkadaşlarıma sarılmayı…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.