1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİSİ DE CEZAEVİNE
İKİSİ DE CEZAEVİNE

İKİSİ DE CEZAEVİNE

Kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine...

A+A-

 

Mağusa'da evlerinde yapılan aramada yaklaşık 16 gr uyuşturucu bulunan ve tutuklanan zanlı Abdullah Başar ile Halil Küçük dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldılar. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Başar ile Küçük tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı. Ancak her iki zanlı da teminat şartlarını yerine getiremedikleri için cezaevine gönderildiler.

TAHKİKAT TAMAMLANDI

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 30 Eylül tarihinde zanlı Abdullah Başar ile Halil Küçük aleyhine “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” meselesi ile ilgili olarak başlatılan tahkikatın tamamlandığını belirtti. Özdesoy, her iki zanlının da tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Abdullah Başar ile Halil Küçük'ün kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 5'er bin TL nakdi teminat ödemelerine ve 2'şer KKTC vatandaşının 50'şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmelerine emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Başar ile Küçük, hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

 

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.