1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLGİNÇ BULUŞMA
İLGİNÇ BULUŞMA

İLGİNÇ BULUŞMA

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) 50’nci kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Kurum Müdürü Mete Tümerkan’ı Kabul etti.

A+A-

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) 50’nci kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Kurum Müdürü Mete Tümerkan’ı Kabul etti.

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu kabulde yaptığı konuşmada, BRTK’nın, Kıbrıs Türk halkının çok zor koşullardan geçtiği dönemlerde sesini daha iyi duyurabilme adına kurulan bir radyo olduğunu, ancak bugün Kıbrıs Türk halkının ihtiyaçlarının değiştiğini belirterek, o dönemlerde tek seslilik olduğunu, şimdi ise demokrasimizin gereği farklı düşünceler olsa bile sesini duyuran, herkese kapısı açık bir konuma geldiğini söyledi.

Yorgancıoğlu, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’na bugüne kadar hizmet vermiş herkese ve şu anda görev yapan BRTK Müdürü Mete Tümerkan’a teşekkürlerini ileterek, “Burada esas olan demokratik bir anlayışın herkese, her düşünceye aynı mesafede durabilmesidir. Bu anlayışla yürütülecek tüm çalışmaların başarılı olacağı inancındayım” dedi.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek BRTK’nın 50’nci kuruluş yıldönümünü kutladı.

TÜMERKAN

BRTK Müdürü Mete Tümerken ise, kabuldeki konuşmasında, Kurum’un 50’nci yaşını kutlamaya hazırlandığını belirterek, bu çerçevede Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nu yapılacak resepsiyona davet etti.

Tümerkan, “BRTK Kıbrıs Türk halkı için çok önemli bir kurum olması nedeniyle iyi bir konuma getirmek konusundaki misyonumuzu en iyi şekilde yerine getirmek ve değişen günün koşullarına uygun bir şekilde yapılanıp, Kıbrıs kültürünün ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde hizmet edecek bir noktaya taşımak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Tümerkan, Başbakan Yorgancıoğlu’na hükümet olarak kuruma sağlamış oldukları destekten ötürü teşekkür etti. 

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.