1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLGİNÇ DOMATESLER
İLGİNÇ DOMATESLER

İLGİNÇ DOMATESLER

İskele’de Hasan Demir’in bahçesinde yetişen domateslerin üzerinde

A+A-

 

İlginç domatesler

İskele’de Hasan Demir’in bahçesinde yetişen domateslerin üzerinde kalp ve çiçek desenleri görenleri hayrete düşürüyor.

İskele’de yaklaşık 4 yıl önce bir moloz yığınında bulduğu domates bitkisini söküp evinin bahçesine eken Hasan Demir, bu bitkiden yetiştirdiği 2 adet domatesin üzerinde ilginç desenler olduğunu fark etti.

Hasan Demir, görenlerin büyük hayrete düştüğü desenleri kalp ve çiçeğe benzetirken, bu domatesleri yemeyeceğini, tohumluk saklayacağını ve fotoğraflarını da büyütüp evine asacağını dile getirdi.

Demir, yaklaşık 4 yıl önce yürüyüş yaptığı bir sırada moloz dökülen bir yerde otların arasında bir domates bitkisi gördüğünü söyledi.

Bu bitkiden birkaç yıl domates topladığını anlatan Hasan Demir, daha sonra söz konusu domates bitkisini sökerek evininin bahçesine ektiğini dile getirdi.

Bu bitkiden defalarca domates topladığını ve ailesiyle birlikte tükettiğini belirten Demir, “ancak ilk kez böyle üzerinde çiçek ve kalp deseni olan domates gördüm” dedi.

Bitkiden bu desenlere sahip 2 adet domates topladığını anlatan Demir, bu domatesleri görenlerin çok şaşırdığını ifade etti.

Hasan Demir, bu domatesleri yemeyeceğini tohumluk olarak saklayacağını ve fotoğraflarını da büyütüp evine asacağını söyledi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.