1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İLK İŞ GÜNÜ, ONUN SON GÜNÜ OLDU!
İLK İŞ GÜNÜ, ONUN SON GÜNÜ OLDU!

İLK İŞ GÜNÜ, ONUN SON GÜNÜ OLDU!

Feci şekilde yaşamını yitirdi.. Gören ve duyan KKTC halkı büyük bir şok yaşadı..

A+A-

Girne’ye bağlı Akçiçek köyünde Erfuça Taş Ocağı’nda dün sabah meydana gelen iş kazasında 40 yaşındaki Birol Doğan feci şekilde yaşamını yitirdi.

Doğan’ın, Erfuça Taş Ocağı’ndaki dozer operatörlüğü görevine dün sabah başladığı öğrenildi.

Ölümle neticelenen iş kazası, dün sabah saat 08.30 sıralarında, Birol Doğan’ın yönetimindeki iş makinesinin, geri geri gittiği esnada, arka tekerleğinin boşa düşmesiyle meydana geldi. Araç yaklaşık 100 metre yükseklikteki kayalıklardan aşağıya düştü ve parçalandı.

Kazada, 100 metre aşağıya düşen iş aracı, aynı anda orada çalışan Canan Güvenoğlu’nun kullandığı başka bir iş makinesine çarptı.

Birol Doğan, meydana gelen kazada iş aracından savrularak, olay mahallinde hayatını kaybetti. Doğan’ın cansız bedeni, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Canan Güvenoğlu da kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
 
İlk iş günüydü

Dozer operatörlüğü yapan Birol Doğan’ın 24 Ocak günü ülkeye geldiği ve Erfuça Taş Ocağı’nda dün sabah işe başladığı öğrenildi.

Doğan’ın daha önce de ülkemizde bu sektörde 6 yıl çalıştığı ve memleketine döndüğü belirtildi.

 
İş arkadaşları büyük bir şok yaşadı

Doğan’ın dün sabah işe başladığını anlatan iş arkadaşları, birlikte çalıştıkları ve henüz tanımadıkları Doğan’ın ilk iş gününde ölmesinin şokunu yaşadıklarını belirtti.

Doğan’ın düşen aracın içerisinden savrularak hayatını kaybettiğine tanık olan arkadaşları, araç düşerken aynı anda alt tarafında çalışan Canan Güvenoğlu’nun kullandığı başka bir iş makinesine çarptığını söyledi.
 
Güvenoğlu: Her şey bir anda oldu

Canan Güvenoğlu, şantiye içinde, ekskavatör ile çalışırken başını kaldırıp baktığında iş arkadaşının kullandığı aracıyla üzerine doğru düştüğünü gördüğünü anlattı.

Güvenoğlu, “Ben alt tarafta çalışırken başımı kaldırıp baktığımda aracın üzerime geldiğini gördüm. Aracımı hemen sağa doğru çevirmeye çalıştım ancak yine de üzerime çarptı. Her şey bir anda oldu. İş arkadaşım için çok üzgünüm, Allah, ailesine sevenlerine sabır versin. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz” dedi.

Soruşturma açıldı

Polis Basın Subaylığı yaşanan iş kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Polis, dün saat 08.30 sıralarında Akçiçek’te faaliyet gösteren “Erfuça Taş Ocağı’nda” Birol Doğan’ın (E-40), yönetimindeki iş makinesi ile geri geri gittiği sırada iş makinesinin kayarak devrilmesi sonucu altında kalarak yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Polis soruşturmasının devam ettiği de açıklandı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.