1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İMO’DAN “YAPI DENETİMİ EĞTİMİ”
İMO’DAN “YAPI DENETİMİ EĞTİMİ”

İMO’DAN “YAPI DENETİMİ EĞTİMİ”

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), “Yapı Denetimi Eğitimi” konulu meslek içi eğitim seminerinin ikincisini gerçekleştirdi;

A+A-

 

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), “Yapı Denetimi Eğitimi” konulu meslek içi eğitim seminerinin ikincisini gerçekleştirdi.

 

İMO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KTMMOB Konferans Salonu’nda beş periyotta yapılan eğitim seminerinde “Betonarme Yapılar Kalıp Sistemleri”, “Betonarme Elemanlarda Doğru Donatı Düzenleme ve Kontrol”, “ Yapı Denetimi Sürecinde Kontrol Mühendisince Yürütülecek Çalışmalara İlişkin Temel Hususlar”, “ Beton Kalitesinin Denetimi” ve “İnşaat Sektöründe İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı” konularında sunum gerçekleştirildi.

Seminerinin açılışında bir konuşma yapan İMO Başkanı Seran Aysal, yapı denetiminin yasal mevzuatının oluşturuluncaya kadar bu konudaki çalışmaların yoğun şekilde İMO tarafından devam ettirileceğini söyledi.

Aysal, mevzuat boşluğuna rağmen inşaat yapım sürecinin kontrolsüzlüğe terk edilmeyecek kadar önemli olduğunu ve denetimin kesintisiz ve etkin olarak tüm aşamalarda yapılması gerektiğini belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.