1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "İNGİLİZ OKULU’NUN DURUMU ENDİŞE VERİCİ”
"İNGİLİZ OKULU’NUN DURUMU ENDİŞE VERİCİ”

"İNGİLİZ OKULU’NUN DURUMU ENDİŞE VERİCİ”

"İNGİLİZ OKULU’NUN DURUMU ENDİŞE VERİCİ”

A+A-

İngiliz Okulu’nda öğrenim gören öğrencilerin velileri ile öğretim görevlilerinin, okuldaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla “İngiliz Okulu Veli-Öğretmen Derneği” (PTA) adı altında yeni bir birlik kurdukları ve yaptıkları açıklamayla okuldaki sorunlara değindikleri bildirildi.

Politis gazetesi konuya ilişkin haberinde, PTA adına gazeteye açıklama yapan PTA Başkanı Toniya Payata ve üye Yorgos Sikallidis’in, okulun son dönemlerdeki durumundan duydukları “endişeleri” dile getirdiklerini yazdı.

Habere göre Payata ve Sikallidis, Rum Bakanlar Kurulu tarafından atanan okul yönetim kurulunun aldığı kararları çoğu zaman okul müdürüne dahi bildirmediğini, okula başvuru yapan öğrenci sayısının günden güne azaldığını, okul binasına yeterli bakım yapılamadığı ve okulda disiplinsizlik sorunları olduğunu ifade ettiler.

Gazete ise, bir dönem büyük başarıla anılan İngiliz Okulunun eski ihtişamını kaybettiğini, okula alınacak öğrencilere sınav uygulamasının kaldırılmasının yönetim kuruluna alınacak öğrenciler konusunda istediği gibi davranma imkanı tanıdığını vurguladı.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.