1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İNTİHAR ETTİ!
İNTİHAR ETTİ!

İNTİHAR ETTİ!

44 yaşındaki ...

A+A-

Karpaz dün, 44 yaşındaki Ahmet Hüseyin Kadı Sennaroğlu’nun beklenmedik ölüm haberiyle sarsıldı. Büyükkonuk’ta ikamet eden Sennaroğlu’nun  dün akşam saatlerinde, evde yalnız olduğu bir esnada başına dayadığı av tüfeği ile canına kıydığı iddia edildi. Yakınlarının, Barış Ruh ve Sinir Hastanesi’nde tedavi gördüğünü aktardığı Sennaroğlu’nun, bir hafta önce taburcu olarak evine döndüğü öğrenildi.

Babası buldu

Erken vedasıyla tüm sevenlerini yasa boğan Sennaroğlu’nun cansız bedeninin evde birlikte yaşadığı babası tarafından bulunduğu belirtildi. Polisten edinilen bilgiye göre, Sennaroğlu’nun babası oğlu vurulduktan sonra tüfeği elinden alıp duvara dayadı. Ayrıca polisin, olayın cinayet olabileceğinden şüphelendiği ifade edildi.

Uzun yıllar yurtdışında yaşadı

Bekar olan 44 yaşındaki Sennaroğlu’nun uzun yıllar yurtdışında yaşadıktan sonra ülkeye geri döndüğünü söyleyen aile yakınları, “Ahmet, dönüş yaptıktan sonra bir müddet köydeki kahveyi çalıştırdı. Ancak psikolojik sorunlar yaşayınca bu işi bırakarak tedaviye başladı. Barış Ruh ve Sinir Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Bir hafta önce taburcu olarak eve döndü. Kimseyle bir sorunu yoktu” ifadelerini kullandı.

erken_veda_h2633.jpg

Bakan Sennaroğlu’nun yiğeniydi

Ahmet Hüseyin Sennaroğlu’nun, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu’nun yeğeni olduğu belirten Büyükkonuk sakinleri, “Bakanın oğlunun adı da Ahmet. Acı haber ilk duyulduğunda köyde bir karışıklık oldu. İsim benzerliği yüzünden herkes ölenin Bakan Önder Sennaroğlu’nun oğlu olduğunu zannetti. Ölen Ahmet Hüseyin Kadı Sennaroğlu bakanın yiğeniydi” dedi.

Polis şok ölümle ilgili soruşturma başlattı

Gazetemiz baskıya verildiği saatlerde polisin olayla ilgili başlattığı geniş çaplı araştırması devam ediyordu. Cansız bedeni Gazimağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Sennaroğlu, bugün yapılacak otopsiden sonra Büyükkonuk’ta defnedilecek.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.