1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞAD'DAN FUTBOL FEDERASYONU'NA DESTEK
İŞAD'DAN FUTBOL FEDERASYONU'NA DESTEK

İŞAD'DAN FUTBOL FEDERASYONU'NA DESTEK

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, 5 Kasım’da FIFA merkezinde

A+A-

ŞADİ: “FEDERASYONUN GİRİŞİMİNİ DESTEKLİYORUZ”

SERTOĞLU: “HEDEF ÜLKE GENÇLİĞİNİN ÖNÜNÜ AÇMAKTIR...BİZ İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ VATANI SATMADIK”

“SON 2 YILDAN BERİ GİZLİ ÇALIŞMA YAPTIK”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, 5 Kasım’da FIFA merkezinde Kıbrıs (Rum) Futbol Federasyonu ile imzaladığı protokolün içeriğiyle ilgili bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor.

Sertoğlu, bu çerçevede dün akşam İşadamları Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Metin Şadi ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü.

Toplantı öncesi konuşan Metin Şadi, Kıbrıslı Türk işadamları olarak her zaman ülkedeki yasaklara karşı bir tutum içerisinde olduklarını, ancak bu tutumu kimseyi rencide edici değil teşvik edici yönde sergilediklerini söyledi.

Şadi, Sertoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun FIFA Merkezi’nde sergilediği girişimi de desteklediklerini bildirdi.

Hasan Sertoğlu ise, her zaman için ülke gençliğinin geleceği adına çalıştıklarını belirterek, son hamleyi de bu hedefle yaptıklarını kaydetti.

5 Kasım’da attıkları imza için son iki yıldır gizli çalışmalar yürüttükleri bilgisini veren Sertoğlu, buna gerekçe olarak da kendilerine karşı yapılan engellemeleri gösterdi.

Sertoğlu, atılan imzanın tatmin edici bir başarıya ulaşması halinde bunun ülke ekonomisi ve turizmi için bir sıçrama tahtası olacağını belirterek, “Antalya’ya yılda 600 spor takımı kamp yapmak için gidiyor, bunun 200’ü Kuzey Kıbrıs’a gelse ekonomi ve turizm uçar” ifadelerini kullandı.

Hasan Sertoğlu, hedeflerinin gençliğin önünü açmak olduğunu yineleyerek, “Bazı kesimlerce iddia edildiği gibi vatanı satmadık” dedi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.