1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSTANBUL'DA PATLAMA
İSTANBUL'DA PATLAMA

İSTANBUL'DA PATLAMA

İstanbul'da patlama meydana geldi

A+A-

İstanbul'da patlama şoku yaşanıyor. İstanbul Sancaktepe'de Samandıra kışlasına yakın bir bölgede bomba yüklü bir araçta patlama meydana geldi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise 6'sı asker, 7 kişinin hafif yaralı olduğunu ifade etti.

Patlama, askeri personeli taşıyan servis aracının geçişi sırasında bir araçta meydana geldi. Aracın park halinde mi yoksa seyir halinde mi olduğu konusunda henüz netlik yok. DHA patlamayı Askeri Havaalanı'ndan çıkan servis aracına yönelik terör saldırısı olarak duyurdu. İşte İstanbul'daki patlamanın ayrıntıları..

İstanbul'da patlama meydana geldi. Sancaktepe Osmangazi Caddesi'nde bulunan askeri kışlanın karşısında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.  Patlamada 6 asker, 1 sivil yaralandı. Yaralıların tamamı hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri ile bomba imha uzmanları da incelemelerine başladı. Bölge ikinci bir bomba olabileceği olasılığına karşı geniş bir güvenlik çemberine alındı.

Patlamanın askeri aracın geçişi sırasında park halindeki bir araçta meydana geldiği belirtiliyor.

Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Eldeki bilgiler şu anda olayın bir terör eylemi olduğunu gösteriyor.

Bu arada aracın park halinde mi yoksa içinde canlı bomba olan seyir halinde bir araç mı olduğu konusunda henüz net bir bilgi yok.

Patlamanın şiddetiyle çevredeki binaların camları patladı.

BELEDİYE BAŞKANI: 6'SI ASKER, 7 YARALI

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem patlamanın askeri aracın geçişi sırasında meydana geldiğini ve askeri araçta da yangın çıktığını belirterek, 6'sı asker, 1'i sivilin ayakta tedavilerinin sürdüğünü söyledi.

Bu arada patlama çevrede paniğe yol açtı. Çevre sakinleri gürültüyle birlikte dışarı fırladı. Bölgede toplananlar güvenlik şeridinin dışında tutuluyor.

Patlamanın meydana geldiği yerin yakınında bir benzin istasyonunun bulunduğu ve faciadan kıl payı dönüldüğü belirtiliyor.

Patlamanın zamanlamasının ise askeri personelin çıkış saatine denk geldiği belirtiliyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.