1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSTİKBALİ KARARDI
İSTİKBALİ KARARDI

İSTİKBALİ KARARDI

İstikbali karardı

A+A-

Narkotiğin cebinde uyuşturucu bulduğu öğrenci, “10 gün sonra mezun olacağım, çok pişmanım” diyerek mahkemeden af diledi

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Doğu Akdeniz Üniversitesinde (DAÜ) devriye gezen Adli Şube ekibinin dikkatini çeken öğrencinin cebinden 2 gram uyuşturucu madde çıktı.

Tasarrufunda uyuşturucu bulunan K.H.G, Adli Şube’nin bildirmesi üzerine derhal kampüse giden Narkotik Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlı dün de tutukluluk talebi ile Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, zanlının, 7 Mayıs 2017 tarihinde, Gazimağusa’da, üniversite kampüsü içerisinde yürüdüğü esnada, devriye gezen Adli Şube ekipleri tarafından hareketlerinden şüphelenilerek üzerinin arandığını sözyledi.

Arkın, zanlının sağ cebinde 2 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

10 gün sonra mezun olacağım, çok pişmanım

Soruşturmanın henüz yeni başladığına dikkat çeken ve zanlının evinde bir arama gerçekleştirileceğini belirten Arkın, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti. Yargıç Hazal Hacımulla’nın söz vermesi üzerine kendini savunan zanlı, “10 gün sonra mezun olup gideceğim, bunu yaptığım için çok pişmanım” şeklinde konuştu.

Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.