1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSYAN ETTİRDİ!
İSYAN ETTİRDİ!

İSYAN ETTİRDİ!

Göçmenköy sakinleri, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden akıp dere yatağında biriken atık sulardan dolayı isyan etti

A+A-

Lefkoşa- Göçmenköy bölgesinde yaşayanlar son zamanlarda çevreye yayılan kötü kokulardan dolayı isyan ediyor. Özellikle rüzgârlı ve sıcak havalarda kokuların daha da yoğun hissedilmesi Göçmenköy sakinlerini çileden çıkardı. Göçmenköy sakinleri, yıllardır aynı sorunun devam ettiğini belirterek, “Devletler insanlarına yatırım yapmak zorundadırlar. Bunun için vardırlar, bunu yapmıyorlarsa varlıklarının anlamı yoktur”şeklinde konuştu.

DEVLET KİMİN İÇİN VAR
Birçok vatandaş Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ile Göçmenköy köprüsü arasındaki dere yatağında biriken atık sulardan çıkan koku nedeniyle evlerinde duramadığını söyledi.

Yıllardır aynı sorunun devam ettiğini belirten vatandaşlar, yetkililerin kanalizasyon ile ilgili gerekli çalışmaları yapmasını talep ettiklerini belirtti. Vatandaşlar, atık suların bölgelerinde biriktiğini, kokudan dolayı rahatsızlık duyduklarını ifade ederek, “Mahallemize gelmek dahi istemiyoruz.

Burası bir yerleşim yeri, burada insanlar yaşıyor. Bizi böyle yaşamak zorunda bırakan siyasileri kınıyoruz” dedi. Yeterli maddi kaynak ayrılması halinde bu sorunun çökelebileceğini dile getiren vatandaşlar, “Devletler insanlarına yatırım yapmak zorundadırlar. Bunun için vardırlar, bunu yapmıyorlarsa varlıklarının anlamı yoktur” şeklinde konuştu.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.