1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞYERİNİN SAHİBİ DE ÇALIŞANI DA TUTUKLANDI
İŞYERİNİN SAHİBİ DE ÇALIŞANI DA TUTUKLANDI

İŞYERİNİN SAHİBİ DE ÇALIŞANI DA TUTUKLANDI

Girne’de bir işyerinde

A+A-

 

İşyeri sahibi ve çalışanı tutuklandı

Narkotik Polisi Girne’de bir işyerine baskın yaptı ve içerisinde Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu olduğu tahmin edilen 3 paket buldu

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü önceki gün aldığı bir ihbar üzerine Girne’de bir işyerinde yaptığı aramada, içerisinde Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu olduğu tahmin edilen 3 paket buldu. Madde emare olarak alınırken, işyeri sahibi Mustafa Kıvanç Haktay gözaltına alındı.

Narkotik Polisinin yaptığı ileri soruşturmada, meseleyle bağlantılı olduğu tahmin edilen ve Haktay’ın yanında çalışan 17 yaşındaki H.Ş.’de gözaltına alındı. 2 zanlı dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve haklarında 3’er gün tutukluluk emri alındı.

Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada iddia makamı adına hazır bulunan Kıdemli Savcı Erdinç Akyener, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram’ı tanık olarak mahkemeye dinletti.

Bayram, meseleyle ilgili tahkikatın devam ettiğini ve aranan kayıp emare olduğunu kaydetti. Alınması gereken ifadeler ve aranan şahıslar olduğuna da değinen Bayram, bu aşamada zanlıların tahkikat amaçlı 3 gün süreyle tutuklu kalmalarını talep etti. Bu talebe itiraz olmaması üzerine Yargıç Gökhan Asafoğulları da, talep edilen tutukluluk süresine onay verdi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.