1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İZCAN BKP GÜZELYURT İLÇE ÖRGÜTÜ YETKİLİLERİYLE YEŞİLYURT’U ZİYARET ETTİ
İZCAN BKP GÜZELYURT İLÇE ÖRGÜTÜ YETKİLİLERİYLE YEŞİLYURT’U ZİYARET ETTİ

İZCAN BKP GÜZELYURT İLÇE ÖRGÜTÜ YETKİLİLERİYLE YEŞİLYURT’U ZİYARET ETTİ

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, CTP-BG/DP-UG hükümetinin bir önceki UBP hükümetini aratmadığını savunarak, hükümeti, “halk düşmanı politikalar ile ülkeyi yangın yerine çevirmekle” suçladı.

A+A-

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, CTP-BG/DP-UG hükümetinin bir önceki UBP hükümetini aratmadığını savunarak,  hükümeti, “halk düşmanı politikalar ile ülkeyi yangın yerine çevirmekle” suçladı.

BKP’den yapılan açıklamaya göre, İzzet İzcan ve BKP Güzelyurt İlçe Örgütü yetkilileri, Yeşilyurt’u ziyaret etti.

UBP VE CTP SİYAM İKİZİDİR.

İzcan ziyarette yaptığı konuşmada, “Hükümete geldikleri günden beri halkı ekonomik olarak rahatlatacak hiçbir şey yapmadılar. Astronomik zam ve vergileri otomatiğe bağladılar. Revize edeceklerine dair söz verdikleri dayatma ekonomik paketi aynen uygulamaya devam ediyorlar. UBP’nin yolsuzluklarını yargıya taşıyacağız dediler, tam tersine üstünü örttüler. UBP ve CTP’nin birbirlerini eleştirmelerine bakmayın. Bunlar siyam ikizidir” ifadelerine yer verdi.

İzzet İzcan, hükümetin yanlış ekonomi politikaları nedeniyle ekonomik yıkımın sürdüğünü, hayat pahalılığının arttığını, maaşların eridiğini ve alım gücü yok edilen halkın önemli bir bölümünün temel gıda maddelerini satın almakta zorlandığını söyledi.

Seçim döneminde görevden alma ve atamalar ile müşavirliğe son verileceğine dair söz verenlerin, hala atamalara ve müşavir ordusunu büyütmeye devam ettiği görüşünü dile getiren İzcan, “Emek en yüce değerdir” diyerek hükümete gelenlerin halkı aldattığını, üreticiyi ve emekçileri sefalete mahkûm ettiklerini ileri sürdü.

İzcan, “Üreticinin ürettiği elinde kalmaktadır. Narenciye üretimini tamamen durma noktasına getirdiler. Kumarhanelere, büyük sermaye gruplarına vergi bağışlayıp, teşvik veren hükümet, üreticiyi ise iflasa sürüklemektedir”  iddiasında bulundu.

Yeşilyurtlu ve Güzelyurt bölgesindeki birçok insanın arazilerini yeni yol yapımı için kamulaştırıldığını, bunun bedelinin ödenmediğini iddia eden İzcan, “Bu kamulaştırma adı altında gasptır” dedi.

Hükümete çağrıda bulunan İzcan, arazi ve bahçeleri kamulaştırılan vatandaşların alacaklarının bir an önce ödenmesini istedi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.