1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN DÜŞÜP ÖLDÜ İDDİASI
KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN DÜŞÜP ÖLDÜ İDDİASI

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN DÜŞÜP ÖLDÜ İDDİASI

Kaçmaya Çalişirken Düşüp Öldü İddiasi

A+A-

Üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Nijeryalı Meındınyo dün sabah kaldığı apartmanın garaj yolu üzerinde ölü olarak bulunurken, garip bir şekilde yaşamını yitiren Nijerya uyruklu kişi sayısı Meındınyo’nun ölümüyle üçe çıktı

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim gören 22 yaşındaki Nijerya uyruklu Ebinabo Tarıyemıenyo Meındınyo dün sabah kaldığı apartmanın garaj yolu üzerinde ölü olarak bulundu.

Apartmanın 6.katında kalan Meındınyo’nun balkondan düştüğü ve aldığı yaralar sonucu öldüğü ortaya çıktı. Polis, Meındınyo’nun ölümü ile ilgili soruşturma başlatırken olayın kaza mı yoksa cinayet mi olduğu henüz netleşmedi. Öte yandan Kuzey Kıbrıs’a eğitim görmeye gelen ve garip bir şekilde yaşamını yitiren Nijerya uyruklu kişi sayısı Meındınyo’nun ölümüyle üçe çıktı.

SABAH ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Gazimağusa’da Faiz Kaymak Caddesindeki, Faiz Kaymak Apartmanına ait garaj yolu üzerinde saat 06.30 sıralarında beton zeminde ölü olarak bulunan Meındınyo’nun olay yerinde, Adli Tıp Uzmanı tarafından ceset üzerinde yapılan incelemede; kesici-delici alet yarasının bulunmadığı ancak yüksekten düşmeye bağlı yaraların mevcut olduğu tespit edildi. Meındınyo’nun cesedi otopsi için Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

POLİS BİRÇOK İFADE ALDI

Yaşanan olayın ardından soruşturma başlatan polis, Meındınyo’nun arkadaşlarının ifadesine başvurdu. Soruşturma geç saatlere kadar devam ederken, cinayet şüphesi üzerinde de duran polisin çok yönlü soruşturma yaptığı belirtildi.

KAVGADAN SONRA ÖLÜ BULUNDU

Öte yandan Meındınyo’nun ölü bulunmadan birkaç saat önce bir eğlence mekânında kız meselesi yüzünden tartışma yaşadığı ve Nijeryalı bir kişinin başına şişe ile vurup yaraladığı öne sürüldü. Yaraladığı kişinin Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenilirken, kavgadan sonra eve dönen Ebinabo Tarıyemıenyo Meındınyo’nun bilinemeyen bir nedenden balkondan atladığı ve yaşamını yitirdiği iddia edildi.

DÜŞTÜ MÜ, İTİLDİ Mİ?

Bazı iddialara göre, şuanda kimliği henüz tespit edilemeyen bazı şahsıların kavganın öcünü almak için Meındınyo’nun evine geldiği, üzerine yürüdüğü ve bu esnada aşırı derecede alkollü olduğu öne sürülen Meındınyo’nun balkondan atlayıp kaçmaya çalıştığı ileri sürüldü. Polisin, kavgaya karışan üç kişiyi uzun saatler sorguladığı ancak olayın tamamen aydınlatılması için otopsi raporunun beklendiği öğrenildi.

KOMŞULAR KAVGA SESLERİNİ DUYDU

Ayrıca olayın görgü tanıkları olmasa da aynı apartmanda oturan şahıslardan alınan ifadede gece geç saatlere kadar gürültüler duyduklarını söyledikleri öğrenildi.

NİJERYALILARIN GARİP ÖLÜMLERİ

Kuzey Kıbrıs’a eğitim görmeye gelen ve garip bir şekilde yaşamını yitiren Nijerya uyruklu kişi sayısı Meındınyo’nun ölümüyle üçe çıktı. İlk olarak Nijeryalı Stanley Royal Etemio 2013 yılı Ağustos ayında Girne-Çatalköy bölgesinde deniz kenarında ölü olarak bulunmuştu. Yakınları, Etemio’nun cinayete kurban gittiğini öne sürmüştü. Ancak Etemio’nun ölümüyle ilgili polis cinayet açıklaması yapmamıştı.

İkinci vaka ise Gazimağusa’da meydana geldi.2014 yılında Gazimağusa’da 23 yaşındaki Samuel Sobowale bir apartman boşluğunda ölü bulunmuştu. Bu iki ölüm ile ilgili sis perdesi aralanmazken dün yaşanan üçüncü vakanın ise kaza mı yoksa cinayet mi olup olmadığı henüz netleşmedi.

Star

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.