1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KADERİ DNA’YA BAĞLI
KADERİ DNA’YA BAĞLI

KADERİ DNA’YA BAĞLI

Kaderi DNA’ya bağlı

A+A-

Lefkoşa’da 6 Haziran günü meydana gelen tecavüz olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor. Büyü bozmak için evine gelen N.S isimli genç kadını darp edip, ırzına geçtiği iddiasıyla tutuklanan E.Ş

(E-38) dün ek süre talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlının 6 Haziran tarihinde kendisini görmek için evine gelen N.S’yi üzerindeki büyüyü bozacağını söyleyerek yatak odasına götürdüğü ve burada darp edip tecavüz ettiği iddiasında bulunuldu. Polis, olaydan sonra Lapta Karakolu’na giderek tecavüze uğradığına dair şikâyetçi olan N.S’nin Lefkoşa Polisine getirilerek yeniden ifadesini aldıklarını ve bunun üzerine soruşturma başlattıklarını söyledi.

Kıyafetler de inceleniyor

Zanlı ile tecavüze uğradığını iddia eden kadının olay günü giydiği kıyafetlerin incelemeye alındığını belirten polis,her ikisinden de kan örnekleri alarak DNA testi için Türkiye’ye gönderdiklerini söyledi.

Zanlının üç gündür polis hücresinde tutulduğunu, bu süre içerisinde 4 kişinin ifadesine başvurduklarını, ayrıca zanlının evine yakın iki iş yerinden kamera görüntüleri aldıklarını belirten polis, görüntülerin henüz incelenmediğini söyledi.

Soruşturmanın devam ettiğini açıklayan polis,8 gün ek süre talep etti. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, zanlının 8 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Türkiye’den gelecek olan DNA sonuçları zanlıya yönelik suçlamalara ışık tutacak.

Diyalog

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.