1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KADIN GİRİŞİMCİLİK PROJESİ DEVAM EDİYOR
KADIN GİRİŞİMCİLİK PROJESİ DEVAM EDİYOR

KADIN GİRİŞİMCİLİK PROJESİ DEVAM EDİYOR

Kadın Girişimcilik ve Öğrenme Atölyeleri Projesi,

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Center of Excellence’e bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi, Turizm Araştırmaları Merkezi’nin yürüttüğü Kadın Girişimcilik ve Öğrenme Atölyeleri Projesi devam ediyor.

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, projenin 2. haftasında kadınlara yönelik seminerleri Doç. Dr. Tülen Saner, Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay verdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Turizm Araştırmaları Merkezi Başkanı Doç. Dr. Tülen Saner seminerde,  kendini gerçekleştirmenin aşamalarından ve hayattan örneklere değindi.

Proje kapsamında konuşma yapan Center of Excellence’e bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi Eşbaşkanı Doç. Dr. Zehra Altınay, kurumlarda örgüt kültürünü oluşturan unsurlara dikkat çekti. Örgütsel imaj, slogan ve algı yönetiminin örgütsel gelişime katkılarından bahseden Doç. Dr. Zehra Altınay, slogan ve örgütsel imaj konusunda örneklerle sunumunu tamamladı.

Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi Eşbaşkanı Doç. Dr. Fahriye Altınay ise yaptığı konuşmada, girişimcilik ve teknoloji kullanımı hakkında detaylı bilgi verdi. Bunun yanısıra, çocuk ve teknoloji konusunda da bilgilendirme yapan Altınay, teknoloji kullanımında zaman yönetiminin ve verimliliğin önemini vurguladı.

Projenin 3. haftasında ise, farklı konular ve konukların konuşma yaptığı seminerlerde, kadın ve girişimcilik, yaşamdan örnekler, anne-baba-çocuk ilişkileri konuları işlendi.

Dr. Beste Sakallı’nın konuşma yaptığı etkinlikte, kadın, girişimcilik, yenilik konuları gündeme geldi.

Ankara’dan internet aracılığıyla konuk konuşmacı olan Remime Koçoğlu Karabağ da, dünyadan ve Türkiye’den kadın girişimcilik konularında örnekler ve bilgiler verdi.

Yrd. Doç. Dr. Çerkez de, geleceğin girişimcilerinin aile ortamında yetiştiğini, anne, baba ve çocuk ilişkilerinin toplumun temelini oluşturduğunu vurgulayarak, ailelere önerilerde bulundu.

Son olarak söz alan Semral Erel, kendi hayat öyküsünü paylaşarak ülkenin kalkınmasında, ekonominin gelişmesinde kadın girişimciliğin önemini belirterek, 2015 yılının kadınların hayallerinin gerçekleşeceği bir yılın başlangıcı olmasını temenni etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.