1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KALFAOĞLU GÖZ YAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KALFAOĞLU GÖZ YAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KALFAOĞLU GÖZ YAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Aydın Kalfaoğlu hiç unutulmayacak...

A+A-

Aydın Kalfaoğlu hiç unutulmayacak

Aydın Kalfaoğlu, ailesi, müzisyen ve avukat arkadaşları tarafından uğurlandı

Zamansız vedası ülke genelinde büyük üzüntüye sebep olan müzisyen ve avukat Aydın Kalfaoğlu dün düzenlenen iki ayrı törenin ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın Kalfaoğlu için dün ilk tören Lefkoşa Mahkemeleri önünde düzenlendi. Törene, tüm yargıçlar, savcılar ve avukatlar katıldı. 

Buradaki törende avukat Yüksek Mahkeme Yargıcı Ahmet Kalkan ile Barolar Birliği Başkanı Ünver Bedevi birer konuşma yaptı.

Yargıç Kalkan, tedavi gördüğü kanser hastalığından dolayı yaşamını yitiren Kalfaoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Kalkan, Kalfaoğlu’nun Kıbrıs Türk Halkı’nın bir değeri olduğunu, sevilen ve işinde başarılı bir insan olduğunu ifade etti.

 

Bedevi: Herkesin gönlünde taht kurdu

Ünver Bedevi ise hukuk dünyasının tanınan ismi olan ve aynı zamanda yaptığı müziklerle herkesin gönlüne taht kuran Kalfaoğlu’nu kaybetmenin acısını yaşadığını ifade etti. Bedevi, herkes tarafından sevilen Kalfaoğlu’nun iyi bir meslektaş ve iyi bir arkadaş olduğunu dile getirdi.

 

Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi

Mahkemelerde gerçekleştirilen törenin ardından Kalfaoğlu’nun cenazesi meslektaşları tarafından cenaze aracına taşındı. Kalfaoğlu’nun cezanesi, İsmail Safa camisinde düzenlenen dini törenin ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kalfaoğlu’nun cenazesine katılanlar arasında; ailesi, müzisyen arkadaşları, hukukçu dostları, sevenlerinin yanı sıra Meclis Başkanı Sibel Siber, İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, CTP Gazimağusa Milletvekili Ferdi Sabit Soyer, UBP Milletvekilleri Zorlu Töre, Ersin Tatar, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı da vardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.