1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMERA KAYITLARI İNCELENECEK
KAMERA KAYITLARI İNCELENECEK

KAMERA KAYITLARI İNCELENECEK

Yorgancıoğlu mahkemeye çıkarılarak tutuklandı

A+A-

 

Başkent Lefkoşa’da önceki gün meydana gelen trafik kazasında 73 yaşındaki emekli subay Mustafa Özgürsoy’a çarparak ölümüne neden olan 36 yaşındaki Hasan Yorgancıoğlu tutuklama talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Polis, zanlıyı sabahın erken saatlerinde duruşmaya getirdi. Duruşmada, Tahkikatla görevli Polis memuru, zanlının 2 Temmuz saat 07.30 sıralarında Küçük Kaymaklı bölgesinde Şehit Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üzerinde yaya olarak yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Mustafa Özgürsoy’a çarparak ölümüne neden olduğu açıklandı.

Polis, kazanın KK 689 plakalı aracı ile dikkatsiz bir şekilde seyreden zanlının aracının ön kısmı ile Özgürsoy’a çarpması sonucu gerçekleştiğini belirtti. Olay yerinde ağır yaralanan Özgürsoy’un kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini anlatan polis memuru, zanlının ise kazanın ardından gözaltına alındığını kaydetti. Polis, ölümlü trafik kazası ile ilgili soruşturma başlattıklarını, bölgede bulunan kamera kayıtlarının alındığını ve olay anının incelenmesinin sürdüğünü belirterek zanlının bir gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.