1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMU-İŞ’TEN KTÖS VE KTOEÖS’E DESTEK
KAMU-İŞ’TEN KTÖS VE KTOEÖS’E DESTEK

KAMU-İŞ’TEN KTÖS VE KTOEÖS’E DESTEK

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Genel Başkanı Sami Dilek, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nın (KTÖS) düzenlediği eyleme destek belirtti.

A+A-

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Genel Başkanı Sami Dilek, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nın  (KTÖS) düzenlediği eyleme destek belirtti.

Dilek yaptığı yazılı açıklamada, iki sendikanın, Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki öğretmen eksikliği ve sorunları hakkında Maliye Bakanlığı önünde eylem düzenlediğini anımsatarak, şu ifadelere yer verdi:

“Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki hademe eksiklikleri, Kamu-İş’in devletle imzalamış olduğu Toplu İş Sözleşmesi’nin önemli maddelerinden olan İhtiyat Sandığı kesintileri, bayram ödenekleri ve kıdem tazminatı maddelerinin tek taraflı iptal edilmesini de dikkate alan Sendika Yönetim Kurulumuz, Öğretmen Sendikaları ile birlikte eyleme katılacaktır. İki öğretmen sendikasının eylemlerini destekler, başarılar dileriz.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.