1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMU-İŞ’TEN TALAT’A SALDIRIYA KINAMA
KAMU-İŞ’TEN TALAT’A SALDIRIYA KINAMA

KAMU-İŞ’TEN TALAT’A SALDIRIYA KINAMA

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş), ELAM örgütünün 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a yaptığı saldırıyı kınadı ve saldırıyı barış görüşmelerini sabote etmeye yönelik bir eylem olarak gördüğünü açıkladı.

A+A-

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş), ELAM örgütünün 2.  Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a yaptığı saldırıyı kınadı ve saldırıyı barış görüşmelerini sabote etmeye yönelik bir eylem olarak gördüğünü açıkladı.

Kamu-İş Genel Sekreteri Erdoğan Özkan yaptığı yazılı açıklamada, Ada halkının barışa, huzur içinde yaşamaya ihtiyacı olduğunu belirterek, “Kamu – İş böylesi faşistçe davranışları asla tasvip etmediği gibi yapılan ELAM örgütünün saldırısını da şiddetle kınamaktadır” dedi.

Güney Kıbrıs’ta polis örgütünün gerekli güvenlik önlemlerini almamasının, olayların gelişmesine polisin destek olduğu izlenimi yarattığını kaydeden Özkan, “Barış görüşmelerinin devam ettiği bu süreçte, Kuzey ve Güney’in idari mekanizmalarının daha hassas, barışı teşvik edici davranışlar içerisinde olmaları her türlü provokasyona karşı tedbirli olmalarını öneririz” ifadesini kullandı. 

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.