1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMU-SEN, DP ULUSAL GÜÇLER GENEL SEKRETERİ HASAN TAÇOY’U ZİYARET ETTİ
KAMU-SEN, DP ULUSAL GÜÇLER GENEL SEKRETERİ HASAN TAÇOY’U ZİYARET ETTİ

KAMU-SEN, DP ULUSAL GÜÇLER GENEL SEKRETERİ HASAN TAÇOY’U ZİYARET ETTİ

Kamu-Sen, yetkili bulunduğu Merkezi Cezaevi’nin sıkıntılarını aktarmak üzere, Demokrat Parti-Ulusal Güçler’i ziyaret etti.

A+A-

Kamu-Sen, yetkili bulunduğu Merkezi Cezaevi’nin sıkıntılarını aktarmak üzere, Demokrat Parti-Ulusal Güçler’i ziyaret etti.

DP-UG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, bu sabah saat 10.00’da DP Ulusal Güçler Genel Merkezi’nde, Parti Genel Sekreteri Hasan Taçoy ile görüşen sendika yetkilileri, Taçoy’a 6 ana başlık altında topladıkları konuları aktardı.

TÜRKMEN, CEZAEVİ’NİN TÜM ORGANLARI İLE İFLAS ETTİĞİNİ SAVUNDU

Kamu-Sen Örgütlenme Sekreteri İzzet Türkmen, Cezaevi’ndeki kronik yapının iyileştirilmesi için Hükümet ortağı DP-UG’den destek istediklerini söyledi.

Cezaevi’nin tüm organlarıyla iflas ettiğini savunan Türkmen, mevcut durumun çalışanların sağlığına zarar verecek boyuta ulaştığını anlattı.

TAÇOY: “ÖZEL OLARAK HAZIRLANACAK BİR YASAYA İHTİYAÇ VAR”

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy ise, Cezaevi’ndeki sorunları yakından takip ettiğini belirterek, Kamu Reformu Yasası’nın hayata geçmesiyle birlikte, kamuda tüm yapılması gerekenleri yerine getireceklerini söyledi.

Cezaevi’nin eksiksiz bir yapıya kavuşturulabilmesi için özel olarak hazırlanacak bir yasaya ihtiyaç duyulduğunu anlatan Taçoy, “Orada psikolojik bir durum var, buna odaklanılmalıdır” dedi.

“ÇOCUK ISLAH EVİNİN YAPIMI DA ACİL İHTİYAÇ”

Mevcut Cezaevi binasının da artık ne çalışana ne de mahkûmlara hizmet edebildiğini kaydeden Taçoy, yeni bir Cezaevi binasının yapımının elzem olduğunu belirtti.

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, Cezaevi binası dışında bir çocuk ıslah evinin yapımının da acil ihtiyaçlar arasında bulunduğunu dile getirdi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.