1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAR-İŞ LTB’NİN HİÇ BİR SORUNA ÇÖZÜM ÜRETMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ
KAR-İŞ LTB’NİN HİÇ BİR SORUNA ÇÖZÜM ÜRETMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

KAR-İŞ LTB’NİN HİÇ BİR SORUNA ÇÖZÜM ÜRETMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Kıbrıs Türk Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (Kar-İş), Lefkoşa Türk Belediyesi’nin hiçbir soruna çözüm üretmediğini iddia etti ve terminalin kullanımı sendikaya devredilene kadar mücadelelerinin süreceğini vurguladı.

A+A-

Kıbrıs Türk Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (Kar-İş), Lefkoşa Türk Belediyesi’nin hiçbir soruna çözüm üretmediğini iddia etti ve terminalin kullanımı  sendikaya devredilene kadar mücadelelerinin süreceğini vurguladı.

Kar-İş Başkanı Hasan Maraşlı, yazılı açıklamasında, terminal binasının iç alanının üçte birinin Lefkoşa Belediyesi tarafından kültür sarayı, belediye binası ve personel park yeri olarak kullanılmak üzere işgal edildiğini ileri sürdü.

Maraşlı, “İş yapmaya çalıştığımız terminal binamız sağlığımızı tehdit etmekte, tüm uyarılarımıza rağmen asbestli tavana çözüm bulunmamış, araçlarımızı park edecek araç yerlerimiz sivil araçlarla işgal edilmekte; terminal çevresi ve şoför arkadaşlarımız sağlıksız ve hijyen olmayan tuvaletleri kullanmak zorunda bırakılmaktadır” ifadelerini kullandı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.