1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARDEŞ NASIL TERBİYE EDİLİR?
KARDEŞ NASIL TERBİYE EDİLİR?

KARDEŞ NASIL TERBİYE EDİLİR?

Başkent Lefkoşa’da önceki akşam kardeşine terbiye dersi verdi! Mahkemede de rahat durmadı;

A+A-

Başkent Lefkoşa’da önceki akşam kendisine saygısızlık yaptığı gerekçesiyle kardeşi İsmail Arslan’ı bıçakla yaralayan Deniz Arslan, mahkeme salonunda da rahat durmadı. Aile içindeki kavgadan sonra polis tarafından gözaltına alınan zanlı Arslan dün teminat talebiyle çıkarıldığı mahkemede uygunsuz tavırlar sergiledi.

Yargıcın uyarısı üzerine “ben istediğimi yaparım” diyen Arslan, daha sonra “bu ülkede adalet yok” diye bağırdı. Yargıç, zanlıyı dışarı çıkartarak gıyabında duruşma gerçekleştirdi.

Deniz Arslan’ın daha önce de Lefkoşa Polis Müdürlüğü Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’ne Molotof kokteyli attığı iddia edildi.

24 cantim bıçağı kardeşine sapladı

 Gerçekleştirilen duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlının 3 Mart 2014 tarihinde Lefkoşa’da kardeşi İsmail Arslan’nın kendisine saygısızlık yaptığı gerekçesi ile mutfaktan aldığı 24 santim uzunluğundaki bıçağı kardeşinin sol koluna sapladığını söyledi. Polis, İsmail Arslan’ın kolunda 5 santim kesik oluştuğunu, zanlı Arslan’ın ise mahkeme emri ile tutuklandığını belirtti. Zanlı hakkında yaralama suçundan dolayı başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, KKTC vatandaşı zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

Duruşmaya bakan yargıç, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve bir kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senesi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Zanlıyı yaralama suçundan teminata bağlayan yargıç, mahkemeye yaptığı saygısızlıktan dolayı zanlı hakkında bu suçtan soruşturma başlatılmasına ve 24 saat süre ile gözaltına alınmasına karar verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.