1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARŞIYAKA'DA ÖFKE!
KARŞIYAKA'DA ÖFKE!

KARŞIYAKA'DA ÖFKE!

Karşıyaka'da öfke!

A+A-

Trafik kazasında yaşamını yitiren Cem Yılmaz'ın yakınları, kaza yerinde eylem yapıp, trafik güvenliğinin sağlanması için sürücülere ve devlete "Kurallara uyalım" çağrısı yaptı

Ceren ÖZBİL

Karşıyaka'da 3 Mart tarihinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Cem Yılmaz'ın yakınları, onu kazanın gerçekleştiği yerde andı. Karşıyakalılar özellikle karanlık yollar konusunda oldukça öfkeliydi.

Kaza yerine çiçekler bırakan sevenleri ayrıca, "Alkol varsa, ben yokum" "Trafik kurallarına uyalım", "Dikkat hayat çıkabilir" ve "Alkol sevdiklerimizden ayırır" yazılı pankartlar taşıdı.

Anma töreninde konuşma yapan Cem Yılmaz'ın yakını Sami Güneş, trafikteki sorunlara işaret ederek yetkililere bu konuda önlem alması için çağrı yaptı.

Trafik güvenliğinin sağlanması için hem vatandaşlara hem de devlete düşen görevler olduğuna işaret eden Güneş, Karşıyaka- Lapta gibi karanlık olan yolların aydınlatılması gerektiğini söyledi.

Güneş ayrıca, sürücülerinde alkollü araç kullanmaması gerektiğini ifade ederek herkesi hassas davranmaya çağırdı.

Kaza nasıl olmuştu

Kaza 3 Mart sabahı saat 02.00 sularında, Girne – Güzelyurt Anayolu’nun 14-15’inci kilometreleri arasında meydana gelmişti. 45 yaşındaki Mehmet Aydın yönetimindeki KH 443 plakalı salon araç Girne istikametine seyrettiği sırada yolun karşısından gelen 30 yaşındaki Cem Yılmaz yönetimindeki JP 422 plakalı araçla yüz yüze çarpışmıştı.

Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.