1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAVGA ETTİLER, BİRBİRLERİNİ YARALADILAR!
KAVGA ETTİLER, BİRBİRLERİNİ YARALADILAR!

KAVGA ETTİLER, BİRBİRLERİNİ YARALADILAR!

Kelebek bıçak çekti!

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da önceki akşam, daha önceden aralarında husumet bulunan Ahmed Khaled Ahmad Sayyam ve Bedir Serhan arasında tartışma çıktı

Mağusa’da önceki akşam, daha önceden aralarında husumet bulunan Ahmed Khaled Ahmad Sayyam ve Bedir Serhan arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından Sayyam tasarrufunda bulundurduğu kelebek cinsi bıçağı çekti. Kavga eden iki genç ise konu bıçakla birbirlerini ellerinden yüzeysel olarak yaraladı. Olayın ardından tutuklanan zanlı Sayyam ile Serhan, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarıldı. “Yaralama”, “Kanunsuz bıçak taşıma”, “Kavga” ve “Rahatsızlık” suçlamalarıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı Sayyam ile Serhan aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Kavga ettiler, birbirlerini yaraladılar

Meselenin tahkikat memuru Şükrü Hafız, zanlı Ahmed Khaled Ahmad Sayyam ve Bedir Serhan’ın 22 Nisan 2019 tarihinde, Mağusa’da Kaliland bölgesinde bulunan ve umumi bir yer olan bir apartmanın avlusu içerisinde aralarında daha önceden Kuveyt’te olan husumetten dolayı birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine vurup bir kavgada yer aldıklarını açıkladı. Kavga eden zanlıların daha sonra makul mazeretleri olmaksızın bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yaptıklarını belirten Hafız, zanlı Sayyam’ın tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu toplam uzunluğu 23 cm olan kelebek cinsi bıçağı çektiğini ve zanlıların konu bıçakla birbirlerinin ellerini yüzeysel olarak kesip yaraladıklarını açıkladı. Hafız, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade ederek, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3’er gün tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Ahmed Khaled Ahmad Sayyam ve Bedir Serhan’ın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.