1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAVŞAKTA CAN PAZARI
KAVŞAKTA CAN PAZARI

KAVŞAKTA CAN PAZARI

Gazimağusa-Karpaz anayolunda yüz yüze çarpışan iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimasa-Karpaz anayolu üzerindeki Mehmetçik Kavşağında dün öğle saatlerinde, iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Facianın eşiğinden dönülen kazaya karışan araçlar ise hurda yığınına döndü.
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 12.30 sıralarında Gazimağusa-Karpaz anayolu üzerinde Mehmetçik Kavşağında meydana geldi. Yönetimindeki FN 421 plakalı araç ile Mehmetçik Kavşağından dikkatsiz bir şekilde anayola çıkan Elenova Pamueva isimli Gürcistan uyruklu kadın sürücü o esnada anayol üzerinde Çayırova-Kumyalı istikametinde seyretmekte olan Remzi Rıylı yönetimindeki NE 673 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı.

Elena Lefkoşa’ya sevk edildi
Kaza sonucunda Araç sürücüleri Elenova Pamueva, Remzi Rıylı, NE 673 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Cafer Karamansoylu ve Buse Eyisan ile FN 421 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Hanife Zorba olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralananlardan Elenova Pamueva yüzünde kesikler oluştuğu gerekçesi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların herhangi bir hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.