1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYALP SPOR KULÜPLERİNİ ZİYARET ETTİ
KAYALP SPOR KULÜPLERİNİ ZİYARET ETTİ

KAYALP SPOR KULÜPLERİNİ ZİYARET ETTİ

Oktay Kayalp ve belediye meclis üyesi adayları Çanakkale Spor Kulübü ile Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nü ziyaret ettiler.

A+A-

CTP-BG Gazimağusa Belediye Başkan Adayı ve Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp ve belediye meclis üyesi adayları Çanakkale Spor Kulübü ile Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nü ziyaret ettiler.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Erkut Şahali’nin de katıldığı ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde, Dumlupınar Kulüp Başkanı Güneş Güneşoğlu ve Çanakkale Kulüp Başkanı İbrahim Şeker ve yönetim kurulu üyeleriyle sporun geliştirilmesi konusunda fikir alışverişleri yapıldı.

Ziyaretlerde konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp, sportif altyapı ve olanaklarının geliştirilmesi için yerel yönetimlere daha fazla yetki verilmesi gerektiğini ifade ederek, Gazimağusa Belediyesi’nin başta kötü durumda olan Dr. Fazıl Küçük Stadı’na ve kentteki tüm spor tesislerine talip olduğunu açıkladı.

Gazimağusa Belediyesi’nin kulüplere yaptığı yardımın belli bir oranla sınırlı tutulduğunu, bunun üzerine çıkmanın mümkün olmadığını söyleyen Kayalp, kulüplere daha fazla destek olunması için devletin alacağı bir kararla belediye üzerinden uygun bir vergilendirme sisteminin uygulanabileceğini söyledi.

Kayalp ve beraberindeki heyet ayrıca,  küçük sanayi bölgesindeki işyerlerini ve Toprak Ürünleri Kurumu  tesisini  de ziyaret etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.