1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYBETMEMELİYİZ
KAYBETMEMELİYİZ

KAYBETMEMELİYİZ

Kaybetmemeliyiz

A+A-

Ligin dokuzuncu haftasında Gençlik Gücü’nü konuk edecek olan Girne Halk Evi, galip gelmek istiyor

Kaybetmemeliyiz

Çekişmeli başlayan K-Pet Birinci Lig’de, bu çekişme her geçen hafta daha yukarı çıkıyor. Ligin ilk haftasında aldığı liderlik koltuğunu henüz birine devretmeyen Girne Halk Evi’nde gözler Pazar günü oynanacak olan Gençlik Gücü maçına çevrildi. Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte hücum hatları güçlü iki takımın karşı karşıya geleceğini belirtti.

Birebir rakibiz

Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, Gençlik Gücü maçı öncesi yaptığı açıklamada Gençlik Gücü’nün şu an itibariyle ligde birebir rakipleri olduğunu belirtti. Gençlik Gücü’nün ligin en fazla gol tan takımı olduklarını da belirten Kemancıoğlu, ligin hücum hattı güçlü iki takımın güzel bir maç oynayacağını aktardı. Gençlik Gücü’nü Düzkaya karşısında izlediğini ve açık futbolu tercih ettiğini aktaran Mehmet Kemancıoğlu, kendilerinin de bu haftaya kadar açık futbolu seçtiklerini bu nedenle iki takımın güzel yerde bulunduğunu belirtti.

Kayıplar etkilemedi

Ligde Esentepe ve Baf Ülkü Yurdu karşısında yaşanan kayıpların sadece kendilerine avantaj kaybettirdiğini belirten Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, özellikle Baf Ülkü Yurdu karşısında alınan mağlubiyet sonrası Dumlupınar deplasmanında kazanarak yeniden lige döndüklerinin altını çizdi. Şu an ligin zirvesinde olduklarını ve en yakın rakipleri ile dokuzuncu hafta karşılaşacaklarını aktaran Kemancıoğlu, rakipleri karşısında kazanıp yola devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.