1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAZA GELİYORUM DEDİ!
KAZA GELİYORUM DEDİ!

KAZA GELİYORUM DEDİ!

İki sürücüde alkollü!

A+A-

Girne’ de Bedreddin Demirel caddesinde dün sabah 04.30 sularında iki alkollü sürücünün karıştığı trafik kazası ucuz atlatıldı

Ahmet İKİDERELİ

Erhan Lale, yönetimindeki JY 158 plakalı araçla saat 04.30 sularında 234 Miligram alkol tesiri altında batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizce yolun soluna geçmesi sonucu, o esnada yolun sol şeridi içerisinde aynı istikamete doğru 152 Miligram alkol tesiri altında  seyreden Yahya Cemiloğlu yönetimindeki MD 002 plakalı  aracın sağ ön yan kısmına çarpması sonucu meydana geldi.

3 kişi yaralandı

Çarpmanın etkisi ile ileri doğru savrulan araç yoldan çıkıp yol kenarında kaldırım üzerinde bulunan elektrik direğine aracının ön kısmı ile çarpıp durdu. Çarpmadan sonra yoluna devam eden JY 158 plakalı araç ise  yol üzerinde “Organza” isimli iş yerinin ön camına ve duvarına aracının ön kısmı ile çarptı. Kaza sonucu yaralanan JY 158 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Zehra Ballı ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Canan Şahin ile  MD 002 plakalı araçta yolcu olarfak bulunan Lana Zhdakaeva kaldırıldıkları Girne Dr.Akçiçek Hastanesi Acil Servisinde gördükleri  ilk yardım tedavisinin ardından aynı serviste müşahede altına alındılar. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.